Radost z jídla

První vydání této knihy vyšlo v roce 1996, nyní vychází v šestém, rozšířeném vydání.

Kniha obsahuje pohled na zdraví z pohledu stravy, cvičení i psychiky. Strava je zde rozebrána z pohledu biochemického, energetického i z pohledu kyselin a zásad. Učí čtenáře, co skutečně organismus potřebuje, jaké jsou potřeby člověka v jednotlivých denních, ročních období, zdraví i při nemoci. Z pohledu celostní medicíny je zde ukázán pohled na příčiny i léčbu některých nemocí jako jsou imunitní problémy, plísně i nádorové nemoci.

Šesté vydání je aktualizováno o nové pohledy, rozšířeno o zkušenosti získané po mnoho let praxe v ordinaci celostního lékaře a dietologa. Přidány jsou kapitoly o půstech a léčebných kůrách a cvičení Qi gong. Slovem i na DVD jsou zde představeny léčebné obklady a nápoje, které lze použít při léčbě nejrůznějších akutních i chronických nemocí.

Knihy byly vydány v nakladatelství Anag Olomouc.


LEPEK A SOUČASNOST.
DIABETES MELLITUS, PREVENCE A PODPORA LÉČBY.