Kdy: 29.1. 2020 – 2.2. 2020
Kde: Františkovy Lázně, Hotel Francis, Ruská 357/18
Přednáší: MUDr. Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán
Přednášky jsou zaměřené na základy preventivní i léčebné stravy. Cílem je poznat náš organismus ve zdraví i nemoci a schopnost umět si pomoc prostřednictvím stravy a přírodních léčebných prostředků.
Program
středa | odpoledne: příjezd |
večer: seznámení účastníků a úvodní slovo | |
čtvrtek | dopoledne: Energie potravin, základní potraviny pro náš jídelníček |
odpoledne: Obiloviny | |
večer: Otázky a odpovědi | |
pátek | dopoledne: Zelenina a bílkoviny |
odpoledne: Základy diagnostiky a funkce orgánů | |
večer: Základní biorytmy, otázky a odpovědi | |
sobota | dopoledne: Ukázky vaření |
odpoledne: Imunitní systém, celostní medicína a strava | |
večer: Raut, volno | |
neděle | dopoledne: Přírodní léčebné prostředky |
Můžete přijet o tři dny dříve a prodloužit si o WORKSHOP ZDRAVÉHO VAŘENÍ s mistrem kuchařem Václavem Fuskem (možno i samostatně)
Cena | Podle charakteru pokoje od 5 490 Kč do 6 290 Kč |
Workshop: od 3 990 do 4 590 Kč (samostatně) | |
Celý týden: od 7 140 Kč do 8 540 Kč |
Přihlášky a informace: Hotel Francis tel. +420 352 699 121, reservation@hotelfrancis.cz, www.hotelfrancis.cz